Selecteer een pagina

Auto’s

De Citroën 2cv of ook wel het eendje is een zeer populaire auto in Nederland. Vaak wordt deze gebruikt als tweede auto vanwege het gewicht, verbruik en lage wegenbelastingtarief als deze nog aanwezig is. Deze auto begint alleen wel een zeldzaamheid te worden. In Nederland rijden er op dit moment z’n 8500 eendjes en er komen nog enkele uit het buitenland, voornamelijk uit Frankrijk.

De vraag naar de eendjes stijgt enorm maar de hoeveelheid neemt nauwelijks toe, dit zorgt voor een enorme prijsstijging en ze gaan al voor rond de €15.000 mits ze in een goede staat zijn. Eenden zijn namelijk enorm gevoelig voor roest. Gelukkig komen er veel modellen uit Frankrijk waar het een stuk warmer is maar in Nederland begint het roesten vaak al vele malen vlugger.

De grootste gevaren bij eenden zijn:

–    De bodemplaat onder de auto en de chassisbalken die er aan vast zitten
–    Kokerbalken onder de portier
–    Roest onder de raamrubber
–    Nieuwe lasnaden na reparatie

Wilt u zeker weten dat het staal van de auto in de best mogelijke conditie blijft kan dit door middel van Dinitrol. Dit materiaal wordt inwendig aangebracht in de auto om het roesten van binnenuit tegen te gaan en wordt onder de auto geneveld zodat de auto zowel van binnen als vanbuiten compleet beschermt is.

Wilt u een Dinitrol behandeling laten uitvoeren of wilt u eerst een afspraak maken voor een keuring waarbij wij samen met u onder de auto doorlopen om de status van uw auto op te nemen mail of bel gerust. U bent altijd van harte welkom!

 

Vragen over de prijzen?

Wilt u meer weten over de prijzen van een dinitrol behandeling van uw auto?

Afspraak maken?

Interesse in het maken van een afspraak voor een Dinitrol behandeling voor uw auto?

Ons bereiken

bell ons

(0251) 22 35 10