Selecteer een pagina

Dinitrol behandeling

Sinds 1966 Beschermen wij auto’s tegen roest

Voorkomen is beter dan genezen

Stap 1

Het begint altijd met het nakijken van de auto. Vooraf kunnen wij vaak al zien of een behandeling de moeite waard is voor de auto. Soms is een auto al te verroest of moeten er een aantal aanpassingen gedaan worden voor een behandeling de moeite waard is.

Stap 2

De auto wordt na de eerste check altijd schoongemaakt en nog een keer nagekeken of er toch dingen niet gezien zijn door het vuil wat onder de auto zit. De auto moet altijd 100% schoon zijn om een behandeling te kunnen uitvoeren en soms komen er dan toch nog plekken boven die eerst roestvrij gemaakt moeten worden. Een behandeling heeft namelijk geen zin, om de zwaar of doorgeroeste delen te behouden. Hierover bellen wij u op of de behandeling mogelijk is of niet, als alles goed is beginnen wij aan de behandeling.

Roest rust nooit

Stap 3

Wij beginnen met het in nevelen van de onderkant met Dinitrol 33B dit is het anti-roest middel wat de roest stopzet. Vervolgens worden alle holle delen inwendig ingespoten waaronder: de kokerbalken en chassisbalken. Daarna worden de portierstijlen, motorkap , kofferdeksel etc. behandeld. In de meeste gevallen word de portierbekleding verwijderd vanwege de verstevigingsbalken in de deur. Daardoor kunnen we niet de gehele deuren behandelen zonder de deur bekleding te demonteren. Ook moeten de binnenschermen vaak worden verwijderd om een goede behandeling te kunnen uitvoeren, deze schermen worden later weer aangebracht.

Stap 4

Wanneer dit alles gedaan is gaat er een beschermlaag aan der onderkant van de auto om ervoor te zorgen dat er niks met de antiroest laag gebeurt. Het wordt in geneveld met een dikte van 500mu.

Stap 5

Daarna wordt de deur bekleding weer gemonteerd en alle eventueel geboorde gaten worden af geplugd daarna moet de auto enkele uren drogen kan daarna worden schoon gemaakt en na een nacht overstaan kan hij worden opgehaald.

Vragen over de prijzen?

Wilt u meer weten over de prijzen van een dinitrol behandeling van uw auto?

Afspraak maken?

Interesse in het maken van een afspraak voor een Dinitrol behandeling voor uw auto?

Ons bereiken

bell ons

(0251) 22 35 10