Selecteer een pagina

Auto’s

De Land Rover Discovery is de auto voor dagelijks gebruik met alle gemakken maar is ook niet bang om off-road te gaan. In de loop van de jaren heeft het model zich wel bewezen en is de vierde generatie al op de markt.

Al  vanaf 1989 zijn de Disco’s al op de markt en bijzonder populair. Vaak worden de auto’s gekocht door liefhebbers die er niet alleen op de weg mee willen rijden en worden ze blootgesteld aan zand, zout, water en andere narigheid. Hoewel de Discovery verkocht wordt om mee off-road te rijden roesten ze toch. 

In de loop van de jaren hebben wij veel Disco’s op de brug gehad en gezien dat ze aardig gevoelig kunnen zijn voor roest. Hieronder een aantal punten om te checken:

–    Raamstijlen
–    Kofferbak bodem
–    Chassis

Raamstijlen

Dit is het grootste probleem van alle discovery’s en ook algemeen bekent. Hier zijn complete revisie sets voor. Wanneer deze revisie is uitgevoerd raden wij altijd aan om dinitrol te gebruiken. Mocht uw raamstijlen nou nog in goede staat verkeren Gebruik Dinitrol ML om ze roestvrij te houden.

Chassis

Voor wij een auto kunnen behandelen moet eerst de auto volledig gereinigd worden en moet dus ook de dikke laag aarde, zand en aangekoekte bladeren verwijderd worden. Onder deze mooie laag vinden wij soms gaten te grote van 2 euro stukken. Deze worden vaak niet gezien bij het aanschaffen en komen dan later voor een nare verrassing. Onthoud altijd u een terrein wagen koopt of heeft en dus ook hier vaak aan wordt blootgesteld.

Wilt u uw Discovery beschermen tegen de roest en corrosie neem dan contact met ons op. Bent u van plan een mooi Discovery te kopen en hem daarna te beschermen tegen het rode gevaar, laat hem dan controleren bij ons voor u de auto aanschaft.

Vragen over de prijzen?

Wilt u meer weten over de prijzen van een dinitrol behandeling van uw auto?

Afspraak maken?

Interesse in het maken van een afspraak voor een Dinitrol behandeling voor uw auto?

Ons bereiken

bell ons

(0251) 22 35 10